FC Oss ziet Kaprálik definitief naar Thailand vertrekken
Slowaakse verdediger tekent verbintenis bij Army United FC

FC Oss ziet Kaprálik definitief naar Thailand vertrekken

27-02-2014 11:21

FC Oss-verdediger Zdenko Kaprálik sluit per direct aan bij het Thaise Army United FC. De Slowaak heeft de transfer definitief afgerond, meldt zijn club FC Oss op de officiële website.

FC Oss liet vorige week al aan VoetbalPrimeur weten dat zij Kaprálik deze kans niet wilden onthouden. "Zdenko heeft het fantastisch naar zijn zin ‎bij FC Oss, maar financieel is dit een fantastische kans voor hem en die wil hij pakken indien alles rond komt", zei zaakwaarnemer Eelco Groen.

Donderdag meldt de Jupiler League-club dat alles afgerond is en dat de 28-jarige Slowaak niet meer terugkeert in Oss. Kaprálik begint in de Thaise Premier League aan een nieuw seizoen, dat van februari tot en met oktober loopt. Army United won de eerste wedstrijd.

Kaprálik werd inn 2008 door FC Zwolle naar Nederland gehaald. Na twee seizoenen ging de verdediger naar SC Cambuur, waarna korte periodes bij Spartak Trnava, FC Oss, Banik Ostrava en weer FC Oss volgden. Dit seizoen speelde Kaprálik zeventien duels voor de Brabanders.