Van der Linden: PSV had in eerste helft helemaal niets in te brengen

Van der Linden: "PSV had in eerste helft helemaal niets in te brengen"

Gepubliceerd: zondag 2 maart 2014 om 10:48zo 02-03-2014 om 10:48

Jop van der Linden besefte na afloop van de verloren wedstrijd tegen PSV (2-3) dat zijn ploeg de uitgelezen kans had laten liggen om te stunten in het eigen stadion. De aanvoerder van Go Ahead Eagles was van mening dat zijn ploeg in de eerste helft domineerde, maar geen loon naar werken kreeg doordat het zelf de kans liet liggen om de voorsprong uit te bouwen.

"Het is ongelofelijk zuur. Als je met 2-0 gaat rusten wat misschien wel zeker 3-0 had moeten zijn, PSV had in de eerste helft helemaal niets in te brengen. Je weet dat er in de tweede helft iets gaat veranderen. De eerste goal schieten ze fantastisch binnen en dan krijgen ze weer hoop", aldus Van der Linden tegenover de camera van FOX Sports.

Go Ahead kreeg met een voorsprong van 2-0 meerdere mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen. De grootste kans was voor Erik Falkenburg die er echter niet in slaagde om doelman Jeroen Zoet te passeren, dat bleek het breekpunt van de wedstrijd. "Dat kun je achteraf wel zeggen want daarna lag de bal er binnen een minuut bij ons in. Voor de rust kregen we ook nog een dikke kans"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws