Källström dicht bij debuut: Arsenal wist dat ik geblesseerd was
"Deadlinedag was verbijsterend op zijn minst, het ging allemaal heel snel"

Källström dicht bij debuut: "Arsenal wist dat ik geblesseerd was"

25-03-2014 11:11

Kim Källström kwam op de laatste dag van januari al naar Arsenal, maar zat zaterdag pas voor het eerst bij de wedstrijdselectie. De Zweedse huurling van Spartak Moskou maakt zich nu op voor zijn debuut tegen Swansea City, dinsdagavond.

Källström kwam in zijn eerste acht weken als speler van Arsenal nog geen minuut in actie, omdat hij met een rugkwetsuur zat. "Arsenal wist dat ik geblesseerd was. Het was eigenlijk een beroerde timing", vertelt de Zweedse international aan Expressen

"Deadlinedag was verbijsterend op zijn minst, het ging allemaal heel snel", vervolgt Källström. "Arsenal heeft daarna goed voor me gezorgd tijdens mijn revalidatie. Alles werd heel goed gecontroleerd."

Källström keek er zelf van op dat Arsenal hem wilde hebben, omdat hij bij Spartak Moskou niet over een basisplaats beschikte. "Het was niet iets dat ik verwachtte. Natuurlijk was ik verrast. Ik heb een degelijke carrière en ze hadden zo'n type speler nodig."

"Arsenal is een ongelooflijke club, het is de grootste club waar ik voor gespeeld heb", zegt de oud-speler van onder meer Olympique Lyon. "Arsène Wenger is een verbazingwekkend persoon. Zijn motivatie en houding zijn altijd honderd procent."