PSV haalt bezem door selectie beloften en laat vijftal vertrekken
Einde oefening voor onder meer Horsten en Özbozkurt

PSV haalt bezem door selectie beloften en laat vijftal vertrekken

26-03-2014 20:58

De clubleiding van PSV heeft deze week aan vijf spelers laten weten dat er geen plaats meer voor hen is bij de club, meldt het Eindhovens Dagblad. Het gaat om talenten die momenteel nog spelen in Jong PSV en de A1.

De meest opvallende naam onder de afvallers is die van Thomas Horsten. De middenvelder maakt al vele jaren deel uit van de jeugdopleiding van PSV en werd altijd gezien als een groot talent. De jeugdinternational kon zijn stempel echter niet drukken in de Jupiler League en belandde zelfs op de bank bij Jong PSV.

Het aflopende contract van Horsten wordt dan ook niet verlengd. Behalve de controleur kregen ook Dennis Dengering, Tufan Ozbozkurt, Alexander Jakobsen en Mohamad Mahmoed te horen dat er voor hen geen nieuwe verbintenis in zit bij PSV. Op Mahmoed na maakten al deze spelers dit seizoen hun debuut in de Jupiler League.

Er was ook een speler die wel goed nieuws kreeg van PSV. Farshad Noor, die eerder dit seizoen nog een laatste waarschuwing kreeg van de Eindhovenaren vanwege wangedrag, staat ook volgend seizoen onder contract in Eindhoven. PSV heeft de optie in zijn aflopende contract gelicht.