Vitesse komt afspraken niet na en laat Van der Struijk gaan
Verdediger zwaar teleurgesteld in clubleiding

Vitesse komt afspraken niet na en laat Van der Struijk gaan

27-03-2014 21:30
6

Frank van der Struijk heeft het helemaal gehad met de clubleiding van Vitesse. Het bestuur beloofde de verdediger eerder namelijk nog een nieuw contract, maar daar is de club nu op teruggekomen.

Dat betekent dat Van der Struijk na dit seizoen transfervrij op zoek kan naar een nieuwe werkgever. De rechtsback, die ook centraal in de defensie uit de voeten kan, kreeg donderdagmiddag definitief van technisch manager Mo Allach te horen dat er geen toekomst meer voor hem is in Arnhem.

"In eerste instantie heeft Allach bij mijn zaakwaarnemer (Louis Laros red.) aangegeven dat mijn contract verlengd zou worden. Vervolgens hoorde ik heel lang niets, maar dat gold voor meer spelers", vertelt de verbolgen Van der Struijk, die al sinds medio 2008 voor Vitesse speelt, aan Voetbal International.

"Ik nam aan dat het alsnog wel goed zou komen", vervolgde de mandekker. "Vandaag kreeg ik opeens het bericht dat ik aan het einde van het seizoen op straat sta. Ik was op zijn zachtst gezegd boos. Dat ik bij Vitesse moet vertrekken is tot daaraan toe, maar de manier waarop vind ik niet kunnen."