Piepjonge doelman held van Udinese tegen Internazionale
Zeventienjarige sluitpost keept geweldig duel: 0-0

27-03-2014 22:42
1

Simone Scuffet heeft zijn naam donderdag definitief gevestigd in de Serie A. De pas zeventienjarige doelman van Udinese keepte een geweldige wedstrijd tegen Internazionale en bezorgde zijn ploeg een punt: 0-0.

In de eerste helft was Udinese in Milaan nog de betere ploeg. De grootste kans was er voor Bruno Fernandes, maar zijn schot werd knap gekeerd door Samir Handanovic. Ook spits Luis Muriel was een constante plaag voor de Inter-defensie, die met pijn en moeite de rust haalde zonder tegendoelpunten.

Na rust nam Inter het initiatief over en was het volledig aan Scuffet te danken dat Udinese een punt overhield aan het duel. De piepjonge Italiaanse keeper redde fantastisch op pogingen van Mauro Icardi, Ricky Alvarez, Rodrigo Palacio en Esteban Cambiasso. De ene redding was nog knapper dan de ander.