Roda ziet druk toenemen: We moeten winnen, dat is duidelijk

Roda ziet druk toenemen: "We moeten winnen, dat is duidelijk"

Gepubliceerd: vrijdag 28 maart 2014 om 16:10vr 28-03-2014 om 16:10

Roda JC speelt zondagmiddag een echte zespuntenwedstrijd. De hekkensluiter van de Eredivisie ontvangt in eigen huis concurrent RKC Waalwijk, waarvan gewonnen móét worden. Dat beseft Jon Dahl Tomasson ook.

Roda JC heeft nu twee punten minder dan de opponent, die zestiende staat. "Bij een gelijkspel is het theoretisch nog niet gelopen, maar we moeten winnen, dat is duidelijk", zegt Tomasson in gesprek met De Limburger

De trainer houdt rekening met een defensief en stug RKC, dat vermoedelijk tevreden zal zijn met een gelijkspel. "Als er weinig ruimte is, moeten we geduldig blijven. We moeten dan geen domme dingen doen. We hebben meer kwaliteit dan RKC. Als we gas geven en het publiek achter ons krijgen, gaan we winnen."

Tomasson kan zondag geen beroep doen op Frank Demouge, die tegen PSV zijn knie verdraaide. Bart Biemans (voetblessure) en Anco Jansen (knie) zijn ook nog niet van de partij, maar Timo Letschert en Berry Powel zijn wel weer inzetbaar. Achter de namen van Krisztián Németh en Wiljan Pluim staan nog vraagtekens.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws