Mourinho hekelt voorhoede: Het is duidelijk dat we een nieuwe aanvaller willen
Portugees heeft bij Chelsea niet genoeg aan Eto'o, Torres en Ba

Mourinho hekelt voorhoede: "Het is duidelijk dat we een nieuwe aanvaller willen"

31-03-2014 17:35
1

José Mourinho wil komende zomer een nieuwe aanvaller presenteren bij Chelsea. De oefenmeester is niet tevreden over zijn huidige spitsen en laat duidelijk weten dat er in de eerstvolgende transferperiode een nieuwe voorhoedespeler wordt binnengehengeld.

Chelsea verloor afgelopen zaterdag met 1-0 van Crystal Palace. In de competitie komen de meeste doelpunten op naam van de aanvallende middenvelders Eden Hazard, Oscar en Andre Schürrle. Samuel Eto'o maakte pas acht goals, Fernando Torres vier en Demba Ba drie. In aanloop naar het Champions League-treffen met Paris Saint-Germain stond Mourinho toch even stil bij het gebrek aan aanvalskracht. "Ik denk niet dat dit het moment is om stil te staan bij volgend seizoen, maar het is duidelijk dat Chelsea een nieuwe aanvaller wil."

Wellicht vindt Mourinho die nieuwe aanvaller in Romelu Lukaku, die nu is verhuurd aan Everton en reeds twaalf keer het net wist te vinden. "Wat de toekomst van de andere aanvallers is? Degenen die blijven, gaan de concurrentie aan met de nieuwe aanvaller. De spelers die aan het einde van het seizoen niet veel hebben gespeeld of niet gelukkig zijn, mogen een vertrek prefereren. Dat hoort ook bij de transfermarkt."

In de achterhoede lijkt Mourinho in ieder geval niet te hinten op een versterking. "Het is duidelijk dat we onze spelers willen verbeteren. Ik hoef Ivanovic, Cahill en Terry niet te verbeteren. Dat zal ik moeten doen bij andere jongens. Dat doen we stap voor stap."