Jans verwacht resultaat in 'generale' voor bekerfinale: Officieel een punt nodig

Jans verwacht resultaat in 'generale' voor bekerfinale: "Officieel een punt nodig"

Gepubliceerd: vrijdag 11 april 2014 om 14:11vr 11-04-2014 om 14:11

PEC Zwolle neemt het volgende week in de bekerfinale op tegen Ajax. Komend weekend wacht eerst nog een bezoek aan degradatiekandidaat RKC Waalwijk. Een duel waarin trainer Ron Jans een resultaat verwacht: "Je kunt het wel een beetje zien als generale voor de finale", zo vertelde hij vrijdag aan De Stentor.

"De teneur in de media is een beetje dat PEC Zwolle is uitgespeeld. Maar dat is niet waar", aldus de oefenmeester. "Officieel hebben we nog een punt nodig voor handhaving. We zitten nog steeds niet aan de veertig punten en we willen tot en met de laatste speeldag graag in het linkerrijtje blijven staan."

RKC Waalwijk hoopt zich in de laatste drie wedstrijden nog veilig te spelen. "Dat is een ploeg met overlevingsdrang, die wil profiteren van fouten van de tegenstander. We zullen het spel moeten maken, maar dat is lastig op het stroeve veld dat er in Waalwijk ligt."

Kevin Begois en Trent Sainsbury maken maandag hun rentree in het beloftenteam. Daarmee kan Jans, op Leroy Labylle na, over een complete selectie beschikken. "Iedereen wil er natuurlijk dolgraag bij zijn in de bekerfinale, en dat is alleen maar mooi."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws