Manchester United-scouts bekijken Özbiliz: Ik wist dat ze kwamen
"Ik denk dat ze na deze wedstrijd niet langer geïnteresseerd zijn"

Manchester United-scouts bekijken Özbiliz: "Ik wist dat ze kwamen"

12-04-2014 12:15

Aras Özbiliz heeft zich in de kijker gespeeld bij Manchester United. Dat melden Russische media zaterdag. Scouts van de Engelse grootmacht beken de oud-aanvaller van Ajax vrijdag in het duel met Krylja Sovetov Samara (1-0).

In Rusland heeft Özbiliz een uitstekende naam. Na een indrukwekkend eerste seizoen bij Kuban Krasnodar dwong Özbiliz een transfer af naar Spartak Moskou. In zijn eerste voetbaljaar bij de topclub uit de Russische hoofdstad kwam de aanvaller 22 keer in actie in de Premjer-Liga. Özbiliz scoorde tot nu toe drie keer namens de nummer vier van Rusland.

Met zijn prima spel heeft Özbiliz de interesse gewerkt van de scouts van Manchester United. "Ik wist dat ze kwamen om mij aan het werk te zien", zegt Özbiliz in de Russische media. "Maar ik denk dat ze na deze wedstrijd niet langer geïnteresseerd zijn. Ik speelde mijn slechtste wedstrijd van de laatste paar jaar", klinkt het somber. Özbiliz werd in de 77ste minuut vervangen door Spartak-trainer Dmitry Gunko.

De aanwezigheid van de scouts van de Engelse grootmacht maakte Özbiliz niet zenuwachtiger dan normaal. "Nee, want als je een goede speler bent moet je onder alle omstandigheden goed voetbal laten zien." Of United op korte termijn opnieuw voor Özbiliz op de tribune zit, moet blijken. "Ik wil er niet over nadenken. Ik wil me alleen richten op mijn spel."