Kampioen Celtic verspeelt overwinning in blessuretijd bij Motherwell
Met Van Dijk loopt Schotse topclub tegen puntenverlies aan

19-04-2014 16:23

Celtic is er in een doelpuntrijk duel niet in geslaagd drie punten mee te nemen bij Motherwell. In blessuretijd kwam de thuisploeg langszij: 3-3.

Celtic, dat zich onlangs al verzekerde van de Schotse landstitel, trad op bezoek bij Motherwell aan met Virgil van Dijk. Halverwege keek de ploeg van trainer Neil Lennon tegen een achterstand aan door doelpunten van John Sutton en Zaine Francis-Angol. Anthony Stokes scoorde voor Celtic, dat tussendoor ook nog een strafschop miste via Kris Commons.

In de tweede helft kantelde het duel in het voordeel van de bezoekers dankzij doelpunten van Giorgios Samaras en Leigh Griffiths. Celtic  leek daardoor drie punten mee te nemen, maar in blessuretijd ging het alsnog mis. Plaaggeest Sutton tekende met zijn tweede treffer van de middag voor de uiteindelijke 3-3 eindstand.