'Terugkeer naar Chili lonkt voor FC Groningen-verdediger'

'Terugkeer naar Chili lonkt voor FC Groningen-verdediger'

Gepubliceerd: zondag 27 april 2014 om 12:27zo 27-04-2014 om 12:27

Stefano Magnasco staat mogelijk voor een vertrek bij FC Groningen. De vleugelverdediger heeft namelijk de mogelijkheid om terug te keren naar Chili, waar zijn oude club Universidad Catolica volgens Radio Delacato belangstelling voor hem heeft getoond.

De 21-jarige Magnasco werd medio 2012 met veel bombarie gepresenteerd door FC Groningen. De noorderlingen dachten een absoluut toptalent binnen te hebben gehaald en hadden dan ook enorme verwachtingen van de rechtsback. Die wist de Chileense jeugdinternational echter nooit helemaal in te lossen. Zelfs een vaste basisplaats zat er niet in voor hem.

Universidad Catolica is bereid Magnasco een nieuwe kans te geven in zijn vaderland Chili. De nieuwe president van die club wil drie miljoen dollar in de club investeren om de ploeg te versterken. FC Groningen betaalde ooit een half miljoen euro voor Magnasco, die nog een contract tot medio 2015 heeft bij de Nederlandse subtopper. Bovendien heeft Groningen een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws