Deense spits: Interesse van Ajax is spannend, maar ik kan er niet veel over kwijt
Falk: "Het is altijd leuk als er interesse is, of het nu concreet is of niet"

Deense spits: "Interesse van Ajax is spannend, maar ik kan er niet veel over kwijt"

29-04-2014 15:51
1

Rasmus Falk is gecharmeerd door de mogelijke interesse van Ajax. De Deense aanvaller van Odense BK wenst echter nog niet al te diep in te gaan op een mogelijke overstap naar Amsterdam, waarover in Denemarken volop wordt geschreven in de media. Daarvoor is de belangstelling nog te prematuur, vindt de voetballer.

"Ik vind het spannend, maar het is niet iets waar ik veel over kan zeggen. Het is altijd leuk als er interesse is, of het nu concreet is of niet. Het is een teken dat ik na mijn knieblessure weer op mijn oude niveau ben gekomen. Ik heb mijn spel verbeterd en ik haal nu een hoog niveau", zegt de 22-jarige Falk in gesprek met Tipsbladet.dk. Falk benadrukt dat hij Ajax zich nog niet officieel bij hem gemeld heeft, vooralsnog denkt de aanvaller dan ook niet over zijn toekomst na.

"Daarmee wacht ik tot na het seizoen. Mijn agent en mijn vader houden zich daar nu mee bezig. Ik houd de focus op het voetballen. We staan met Odense voor een aantal belangrijke duels", aldus Falk. De aanvaller, die in het verleden door goede vriend Christian Eriksen al eens getipt werd bij de Ajax-leiding, heeft nog een contract tot de zomer van 2016. Jesper Hansen, technisch directeur van de Deense club, bevestigde onlangs de interesse van verschillende clubs in Falk.