Ajax kan in Indonesië niet in stijl afscheid nemen van routinier Poulsen
Amsterdammers sluiten oefentrip af met gelijkspel: 1-1

14-05-2014 17:12

Het voetbalseizoen van Ajax zit erop. De Amsterdammers sloten het voetbaljaar woensdag in Indonesië af met een oefenwedstrijd tegen Persib Bandung. In Azië bleef Ajax steken op een 1-1 gelijkspel.

Namens de Amsterdammers was het verdediger Stefano Denswil die de eerste treffer tegen de touwen werkte. Hij trof doel uit een hoekschop van Lerin Duarte, weet VI. Konate nam kort voor rust de gelijkmaker voor zijn rekening. Dat zou tevens de eindstand betekenen. Eerder deze week was Ajax nog met 3-0 te sterk voor Persija Jakarta.

Het duel met Persib Bandung, waarin trainer Frank de Boer jongelingen als Micky van der Hart, Kenny Tete, Riechedly Bazoer en Sheraldo Becker minuten liet maken, betekende het afscheid van Christian Poulsen. De Deense routinier maakte onlangs bekend komende zomer te vertrekken bij Ajax. Hij speelde in Indonesië zijn laatste wedstrijd in het shirt van de Amsterdammers.