Voormalig vleugelflitser van Vitesse kan naar het Midden-Oosten
Tevens Turkse en Spaanse interesse voor aanvaller

Voormalig vleugelflitser van Vitesse kan naar het Midden-Oosten

19-05-2014 18:21

Julian Jenner is momenteel bezig aan zijn laatste weken als contractspeler van Ferencvaros. De vleugelaanvaller wist geen overeenstemming te bereiken met zijn Hongaarse werkgever over het verlengen van een contract waardoor de zoektocht is begonnen naar een nieuwe club. Interesse is er al uit Europese landen, maar ook uit het Midden-Oosten.

"De toekomst van Julian ligt nu in een ander land. Momenteel is er interesse vanuit Spanje en Turkije, maar ook vanuit het Midden-Oosten. Dat behoort zeker tot de mogelijkheden", aldus zaakwaarnemer Cihan Korkmaz tegenover Voetbal International.

Jenner (30) kwam dit seizoen tot 24 competitiewedstrijden voor Ferencvaros. Hij wist in deze wedstrijden vier keer te scoren. De werkgever van de Nederlander bezet, met nog één wedstrijd te gaan, de derde plaats in de hoogste afdeling van het Hongaarse voetbal.

In het seizoen 2003/2004 maakte Jenner zijn debuut in het professionele voetbal in dienst van NAC Breda. Vervolgens kwam hij uit voor onder andere AZ, Vitesse en Rot-Weiss Ahlen.