We hopen komende week een spits te strikken en hij is een fantastische speler
AC Milan-talent mogelijk tijdelijk naar West Ham United

"We hopen komende week een spits te strikken en hij is een fantastische speler"

24-05-2014 15:46

West Ham United staat op het punt om een nieuwe spits te contracteren. Naar verluidt zou het gaan om M'Baye Niang, het negentienjarige talent van AC Milan.

Niang zou momenteel in gesprek zijn met de Londense club over een tijdelijke overgang. De aanvaller komt bij Milan vooralsnog niet aan veel speelminuten, waardoor een huurtransfer naar West Ham voor beide partijen soelaas zou bieden. David Sullivan, vice-voorzitter van West Ham, noemt geen namen, maar erkent dat zijn club binnenkort nieuwe spelers zal presenteren.

"We hopen komende week een nieuwe spits vast te leggen en hij is een fantastische speler", laat hij weten op de clubwebsite. "Hij kan een speciale speler worden, al hebben we natuurlijk meerdere spelers. Verder komt er wellicht een speler uit Italië en een Europese middenvelder die 1,93 meter lang is en en het middenveld zal domineren. Er is dus veel op komst."

West Ham acht de komst van nieuwe spelers noodzakelijk, nadat de Londense club afgelopen seizoen op een enigszins teleurstellende dertiende plaats eindigde in de Premier League.