'Aanvaller terug op oude nest ondanks interesse Europa League-deelnemer'
Litex Lovech heeft het nakijken

'Aanvaller terug op oude nest ondanks interesse Europa League-deelnemer'

29-05-2014 19:57
1

VVV-Venlo kan komend seizoen weer een beroep doen op Abdelaziz Khalouta. De aanvaller die verantwoordelijk is voor de snelste hattrick ooit in de Jupiler League verkoos de Limburgse club boven een avontuur bij Litex Lovech, meldt De Limburger.

De 24-jarige aanvaller zal spoedig zijn handtekening zetten onder een contract voor twee seizoenen in Venlo. De Limburgse club liet in de overeenkomst een optie plaatsen waardoor men de mogelijkheid heeft om Khalouta één jaar langer aan zich te binden.

Fortuna Sittard hoopte de aanvaller te behouden, maar men wist geen akkoord te bereiken over het alsnog verlengen van het aflopende contract. Khalouta kon rekenen op belangstelling van meerdere clubs waaronder ook Litex Lovech. Laatstgenoemde club wist zich dit seizoen te verzekeren van een ticket voor de Europa League.

Khalouta is een oude bekende voor VVV-Venlo. Hij kwam in het verleden al uit voor de club, maar speelde tot dusver geen wedstrijd in het eerste elftal van deze club. In dienst van Fortuna Sittard kwam hij tot 73 competitiewedstrijden waarin hij 25 keer het net van de tegenstander wist te vinden.