'Zoekend PSV in de markt voor Chileense afvaller voor WK'

'Zoekend PSV in de markt voor Chileense afvaller voor WK'

Gepubliceerd: vrijdag 6 juni 2014 om 22:43vr 06-06-2014 om 22:43

PSV heeft zijn oog laten vallen op Esteban Pavez. De middenvelder van Colo Colo staat volgens de Chileense radiozender Radio Cooperativa hoog op het verlanglijstje van de nummer vier uit de Eredivisie van het afgelopen seizoen.

De 24-jarige Pavez staat te boek als één van de betere spelers van de Chileense Primera Division. Enkele maanden geleden werd zijn naam ook al eens in verband gebracht met PSV, maar destijds werd de belangstelling nooit concreet. Komende zomer zou dat volgens het radiostation wel eens anders kunnen zijn.

Pavez zelf ziet een transfer naar Nederland namelijk als de ideale vervolgstap in zijn carrière. De middenvelder staat ook in de belangstelling van clubs uit Engeland en Spanje, maar heeft zelf een voorkeur voor de Eredivisie. Colo Colo is naar verluidt bereid om bij een bod van één miljoen euro mee te werken aan een vertrek van de sterkhouder, die in januari debuteerde in de nationale ploeg van Chili. Hij werd echter niet opgenomen in de WK-selectie van zijn land.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws