'Clubs akkoord, maar ADO-aanvaller weigert transfer naar Bulgarije'
Eredivisieclub wil afscheid nemen van spits

'Clubs akkoord, maar ADO-aanvaller weigert transfer naar Bulgarije'

18-06-2014 10:23
3

Rydell Poepon leek komend seizoen zijn wedstrijden te spelen in de hoogste afdeling van het voetbal in Bulgarije. ADO Den Haag en Litex Lovech bereikten recent een akkoord over een transfer van de aanvaller, maar deze wenst niet te verkassen naar de Bulgaarse club, meldt het Algemeen Dagblad.

Poepon (25) werd twee jaar geleden voor een transfersom van ongeveer 300.000 euro overgenomen van De Graafschap. De aanvaller wist in zijn nieuwe werkomgeving niet echt te imponeren. Het voorgaande seizoen kwam hij op huurbasis uit voor NAC Breda. In Brabant kwam hij tot 29 competitiewedstrijden waarin hij negen keer het net van de tegenstander wist te vinden.

ADO Den Haag staat positief tegenover een transfer van Poepon, dit ondanks dat de optie in het contract van de aanvaller in maart nog werd gelicht door de club. Onder trainer/coach Henk Fräser lijkt er voor hem geen belangrijke rol te zijn weggelegd bij de club uit de Residentie.

De Amsterdammer kan volgens berichten rekenen op belangstelling van meerdere clubs. Zo zou er onder andere interesse zijn vanuit Thailand en Turkije. Het Bulgaarse Litex Lovech eindigde het voorgaande seizoen op de derde plaats in de competitie.