'Lazio vreest concurrentie voor Feyenoorder en kijkt om zich heen'
Feyenoord wenst hogere transfervergoeding van Italianen

'Lazio vreest concurrentie voor Feyenoorder en kijkt om zich heen'

20-06-2014 13:58
1

SS Lazio houdt er rekening mee dat het contracteren van Stefan de Vrij een moeilijk verhaal wordt. De verdediger van Feyenoord zal door zijn sterke optreden op het WK alleen maar gewilder worden in transferland.

 

Tot op heden wist de club uit de Serie A bovendien nog geen overeenstemming te bereiken met Feyenoord, dat de verdediger alleen voor goed geld laat vertrekken. Lazio kijkt daarom om zich heen en richt zich daarbij op Gabriel Paletta, meldt Corriere dello Sport.

De in Argentinië geboren Italiaanse verdediger kan terugkijken op een zeer sterk seizoen in dienst van Parma. Paletta maakt deel uit van de WK-selectie van Italië en stond in de basis toen de ploeg de eerste wedstrijd van het toernooi speelde tegen Engeland (2-1).

Feyenoord weigerde recent een bod van vijf miljoen euro van SS Lazio op De Vrij. Naar verluidt wenst de Rotterdamse club een vergoeding te ontvangen van ongeveer negen miljoen euro voor de Oranje-international. De Vrij (22) mocht tot dusver twee keer starten in de basis van Oranje tijdens het WK. In de Eredivisie kwam hij dit seizoen tot 32 competitiewedstrijden met Feyenoord.