Massale belangstelling voor Deens Ajax-target: Geen commentaar

Massale belangstelling voor Deens Ajax-target: "Geen commentaar"

23-06-2014 13:28
2

Rasmus Falk heeft over belangstelling niet te klagen. De aanvaller van Odense BK werd al in verband gebracht met Ajax, maar ook FC Kopenhagen en Brondby IF zijn zeer gecharmeerd van de 22-jarige Deen.

Volgens de zaakwaarnemer van Falk, Mads Bach Lund, is er massale interesse voor de voetballer van Odense BK. "Ik heb niet zoveel te vertellen over de situatie van Rasmus. Dat is een afspraak die hij en ik hebben gemaakt. Maar ik voel dat er enorme belangstelling is voor Rasmus. Ik kan je zeggen dat hij als een gek traint bij Odense om voortdurend beter te worden. Wat er geschreven wordt over Brondby, FC Kopenhagen, enzovoorts; geen commentaar", aldus Lund tegenover Tipsbladet.

De jonge aanvaller was in het afgelopen voetbaljaar één van de lichtpuntjes bij Odense BK, dat een tegenvallend seizoen achter de rug heeft. De technische zeer bekwame Falk kwam tot 29 competitiewedstrijden waarin hij 6 keer scoorde. De aanvaller maakte tot op heden één keer zijn opwachting in de nationale ploeg van Denemarken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie