Verguisde ex-PSV'er voegt zich bij Douglas, Büttner en Dzsudzsák
Manolev stapt transfervrij over van Kuban Krasnodar naar Dinamo Moskou

Verguisde ex-PSV'er voegt zich bij Douglas, Büttner en Dzsudzsák

24-06-2014 14:51
3

Voormalig PSV'er Stanislav Manolev heeft weer een stap voorwaarts gezet in zijn carrière. De Bulgaar verruilt Kuban Krasnodar voor Dinamo Moskou, waar voormalig Eredivisie-spelers Douglas, Alexander Büttner, Balázs Dzsudzsák en Luke Wilkshire zijn ploeggenoten worden.

Dinamo Moskou nam vorige week linksachter Büttner over van Manchester United en heeft nu ook voor de andere backpositie een nieuwe speler binnen. Manolev komt transfervrij over van Kuban Krasnodar, waar hij in maart een kortlopend contract tekende. Daarvoor was de Bulgaarse international bijna vijf seizoenen actief voor PSV, dat hem ook nog uitleende aan Fulham. In Eindhoven had Manolev geen toekomst meer; de laatste jaren werd amper gebruik gemaakt van hem.

De Russische topclub ziet in Manolev een veelzijdige speler, die achterin op rechts en links uit de voeten kan en bovendien op het middenveld ingezet kan worden. "Ik ben klaar om te spelen op elke positie, maar ik ben meer gewend aan de rechterflank in de defensie of het middenveld", reageert Manolev op de clubsite. "Dinamo is een topclub, dus ik hoefde niet na te denken over het voorstel. Ik weet wat men van mij verwacht en ik zal alles doen om Dinamo te helpen."