Uittocht bij Arsenal: Kallström en tien anderen deze zomer weg

Uittocht bij Arsenal: Kallström en tien anderen deze zomer weg

26-06-2014 15:19
3

Arsenal neemt deze zomer afscheid van maar liefst elf spelers. Onder meer Kim Källström, voor een half seizoen gehuurd, heeft geen toekomst bij de Londenaren. Daarnaast mag ook Nicklas Bendtner uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Källström werd het afgelopen halve seizoen gehuurd van Spartak Moskou om de blessure van Jack Wilshere op te vangen. Op de officiële website laat Arsenal weten afscheid te nemen van de middenvelder en tien andere spelers. Bendtner en Ju Young Park zitten aan het einde van hun contract en hebben geen nieuwe aanbieding gekregen. Naast Källström gaat Arsenal ook niet verder met de gehuurde Emiliano Viviano.

In een eerder stadium kwam al naar buiten dat Bacary Sagna (Manchester City), Lukas Fabianski (Swansea City) en Zak Ansah (Charlton Athletic) de club verlaten. Arsenal neemt daarnaast afscheid van een viertal jeugdspelers. Chuks Aneke, Daniel Boateng, Zach Fagan en Leander Siemann mogen hun geluk gaan beproeven bij een andere club.

'Iedereen bij Arsenal wil van deze gelegenheid gebruikmaken om deze spelers te bedanken voor hun toewijding aan de club. We wensen ze veel succes met het verdere verloop van hun loopbaan', schrijft de Premier League-club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie