FC Dordrecht praat met AZ, Feyenoord en FC Groningen, maar heeft geen haast
"Ik verwacht geen snelle uitbreiding van de selectie"

FC Dordrecht praat met AZ, Feyenoord en FC Groningen, maar heeft geen haast

05-07-2014 19:16

FC Dordrecht werkt momenteel met de smalste selectie van de Eredivisie, maar toch verwacht technisch directeur Marco Boogers niet dat er op korte termijn versterkingen gepresenteerd zullen worden. De promovendus moet namelijk wachten op de beslissingen van andere clubs.

"Ik verwacht geen snelle uitbreiding van de selectie. Heb deze week nog een rondje gedaan van spelers die eventueel interessant zouden zijn, maar de clubs willen die jongens voorlopig nog bij de selectie hebben", aldus Boogers, die onder meer sprak met Feyenoord, AZ en FC Groningen. "Zij hebben spelers die voor ons van meerwaarde kunnen zijn."

Boogers vertelt in gesprek met RTV Rijnmond dat hij pas over twee weken actie verwacht. "Dan is de schifting geweest en weten de clubs wie ze nodig hebben. Ik kan nu wel een selectie van 24 man neerzetten, maar over twee weken komen er spelers vrij die beter zijn", zei de directeur, die naast de te dure Kostas Lamprou van Feyenoord greep. "Maar dat is totaal niet jammer. Onze huidige eerste doelman Robbert te Loeke maakt een goede indruk, ik zie potentie in hem, maar er moeten nog twee goede keepers bij om mee te kunnen in de Eredivisie."