Breaking news

Lukaku gidst effectieve Duivels naar probleemloze zege op bewogen EK-avond

Italiaanse verdediger trots op interesse van AC Milan

Italiaanse verdediger trots op interesse van AC Milan

Gepubliceerd: dinsdag 15 juli 2014 om 18:54di 15-07-2014 om 18:54

Domenico Criscito keert dit seizoen mogelijk terug op de Italiaanse voetbalvelden. De verdediger staat momenteel onder contract bij Zenit Sint-Petersburg, maar staat volgens geruchten nadrukkelijk in de belangstelling van AC Milan.

"Of dit het moment is om terug te keren naar Italië? Ik weet het niet, maar voel me zeer gevleid door de interesse van AC Milan", aldus de verdediger tegenover Tuttomercatoweb.

Criscito arriveerde in 2011 in Rusland en is momenteel in bezit van een tot medio 2015 doorlopend contract bij zijn huidige werkgever. "Ik weet niet wat Zenit wil, als je dat wilt weten zou je met mijn zaakwaarnemer in gesprek moeten gaan. Ik weet wel dat men van mening is dat ik een belangrijke speler ben."

De verdediger werd tot zijn verbazing niet opgeroepen voor het nationale elftal van Italië voor het WK in Brazilië. Hij liet al eerder in de media weten kwaad te zijn op de bondscoach en herhaalde dat nog maar eens. "Ik maakte altijd deel uit van het nationale team, behalve op de momenten dat ik niet kon spelen vanwege een blessure. Ik ben van mening dat het niet uit zou mogen maken waar ik speel als er een selectie gemaakt moet worden voor het nationale team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws