Oud-Ajacied loopt diepe snee op tijdens douchen en moet Timão-debuut uitstellen

Oud-Ajacied loopt diepe snee op tijdens douchen en moet Timão-debuut uitstellen

Gepubliceerd: maandag 4 augustus 2014 om 10:20ma 04-08-2014 om 10:20

Nicolas Lodeiro moest zijn langverwachte debuut in het shirt van Corinthians zondag noodgedwongen uitstellen. De Uruguayaan, in het verleden speler van Ajax, kon niet in actie komen namens 'Timão' (Groot Team) na een ongelukje tijdens het douchen.

De middenvelder miste de wedstrijd tegen Coritiba (0-0) doordat een dag eerder tijdens het douchen een zeepbakje op zijn voet belandde. Het incident leverde Lodeiro een diepe snee in zijn voet op. Verschillende hechtingen kwam eraan te pas om de wond te dichten. Hij staat naar verwachting enkele weken langs de kant. Lodeiro werd vrijdag officieel gepresenteerd als aanwinst van Corinthians, met 24 punten uit 13 wedstrijden de nummer vier van Brazilië.

Lodeiro wordt door de club uit São Paulo voor twee maanden gehuurd van Botafogo. De 25-jarige international van Uruguay is sinds 2012 speler van de Braziliaanse club, die hem overnam van Ajax. In dienst van de Amsterdammers kwam Lodeiro slechts 21 keer in actie in Eredivisie-verband. De oud-speler van het Uruguayaanse Nacional kon de hoge verwachtingen na zijn komst naar Amsterdam nimmer waarmaken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws