Tevredenheid in de Domstad: We hebben een goede groep samengesteld
Alflen vindt dat zijn elftal stappen heeft gemaakt

Tevredenheid in de Domstad: "We hebben een goede groep samengesteld"

04-08-2014 15:32
1

Voor Rob Alflen verloopt de voorbereiding op het nieuwe seizoen vrijwel vlekkeloos. De trainer van FC Utrecht is naar eigen zeggen bijzonder tevreden met zijn spelersgroep.

"Ik was op zoek naar een frisse, fijne spelersgroep", zegt Alflen op de clubsite. "Nu, na vijf weken met elkaar te hebben gewerkt, kan ik al wel zeggen dat we erin zijn geslaagd een goede groep samen te stellen. Met die groep, en de ten opzichte van vorig seizoen enigszins veranderde staf, hebben we tot op heden prima gewerkt. Eigenlijk zijn de voorbije weken grotendeels zo verlopen als ik verwacht had."

Wedden

Meer odds

Toch is Alflen, die vindt dat zijn elftal stappen heeft gemaakt, niet helemaal tevreden. "Als voetbaltrainer weet je dat je zelden je beste elf spelers kunt opstellen. Er is altijd wel iets; een schorsing, een blessure, noem maar op. Maar wij missen nu behoorlijk wat spelers, met name aanvallers. Dat vind ik jammer. Maar veel hoor je mij daar niet over klagen. Je werkt met de spelers die je wél tot je beschikking hebt."