De Jong luistert naar eega: Vooral mijn vrouw was boos, dat is de meest fanatieke

De Jong luistert naar eega: "Vooral mijn vrouw was boos, dat is de meest fanatieke"

Gepubliceerd: maandag 18 augustus 2014 om 08:38ma 18-08-2014 om 08:38

SC Cambuur hield zaterdag aan het bezoek aan Vitesse op het nippertje een punt over. Bartholomew Ogbeche zorgde kort voor het sluiten van de markt voor de gelijkmaker.

Het punt van de Friezen in Arnhem voelde als een overwinning voor trainer Henk de Jong, die zijn ploeg een week eerder tegen FC Twente in de slotfase een zege uit handen zag geven. "We hebben het punt verdiend. Na de openingstreffer zijn we te bescheiden geweest en lieten we Vitesse terug in de wedstrijd komen. Maar in de tweede helft hebben we risico's genomen en daar zijn we voor beloond. Ik denk dat we de mensen weer vermaakt hebben", zegt De Jong in De Telegraaf.

De Jong besloot halverwege de tweede helft aanvaller Martijn Barto in te brengen. Een beslissing die met name door het thuisfront gewaardeerd werd. "Na de wedstrijd tegen FC Twente kreeg ik kritiek van mijn vrouw en kinderen dat ik verkeerd had gewisseld. Vooral mijn vrouw was boos, dat is de meest fanatieke. Ik heb naar ze geluisterd en Barto eerder gebracht", grapt De Jong in gesprek met de krant. De spits kwam overigens niet tot scoren tegen Vitesse.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws