Angst leeft bij Nederlander in Azerbeidzjan: Zij weten hoe goed FC Twente is

Angst leeft bij Nederlander in Azerbeidzjan: "Zij weten hoe goed FC Twente is"

Gepubliceerd: woensdag 20 augustus 2014 om 17:43wo 20-08-2014 om 17:43

Leroy George stuit met FK Qarabagh in de play-offronde van de Europa League op een oude bekende, namelijk FC Twente. De aanvaller had liever een andere tegenstander geloot.

"Het is natuurlijk leuk om weer tegen Twente te spelen. Ze hebben mij ook al om informatie gevraagd, maar ik kon niet veel vertellen. Hun elftal is compleet veranderd. Alleen coach Alfred Schreuder was er vijf jaar geleden ook al bij, als assistent. Bij ons zijn dat er meer: Vugar Nadirov, die nog scoorde in Enschede, Maksim Medvedev, Reshad Sahiqov, Namiq Yusifov, Admir Teli en natuurlijk onze coach Gurban Gurbanov", zegt George in de aanloop naar het Europese treffen in Voetbal International.

"Zij weten hier heel goed hoe sterk FC Twente is, daarom is het extra jammer dat we niet verder zijn gekomen in de Champions League. Waarschijnlijk hadden we dan tegen een minder sterke tegenstander gespeeld", vervolgt de vleugelspeler, die weet dat Qarabagh en Twente elkaar al eerder troffen. In het seizoen 2009/2010 schakelden de Tukkers de Azerbeidzjanen nog uit in dezelfde voorronde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws