Toornstra bezorgt collega na vertrek groot probleem: Ik heb hier zelf getekend

Toornstra bezorgt collega na vertrek groot probleem: "Ik heb hier zelf getekend"

Gepubliceerd: dinsdag 26 augustus 2014 om 13:48di 26-08-2014 om 13:48

Adam Sarota baalt dat hij niet kan terugkeren naar zijn vaderland. De Australische middenvelder mag na het vertrek van Jens Toornstra naar Feyenoord niet weg van FC Utrecht.

Dat zegt Sarota dinsdag tegenover The Courier Mail. De bankzitter van de Domstedelingen had gehoopt zijn carrière voort te zetten bij Brisbane Roar. "Ik had Brisbane een perfecte club voor mijn speelstijl gevonden", citeert het Algemeen Dagblad hem uit de eerdergenoemde Australische krant.

Voor Sarota, die drie keer het shirt van de Australische nationale ploeg droeg, spat een wens uiteen. "Brisbane speelt ieder seizoen voor de titel en ze doen mee aan de Aziatische Champions League, het zou een eer zijn voor zo'n club te spelen", vervolgt de middenvelder, die ook de realiteit onder ogen ziet.

"Ik heb zelf bij Utrecht getekend en kan hier niet zomaar wegrennen. Er zit weinig anders op dan om hard mijn best te doen op de training en op die manier mijn kans af te dwingen. Het is geen ramp om omgeven te zijn met goede spelers, iedereen wordt daar beter van", aldus de teleurgestelde Sarota.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws