Go Ahead Eagles zet met potlood een streep door komst United-back
Club uit Deventer hoort niets meer uit Manchester

Go Ahead Eagles zet met potlood een streep door komst United-back

28-08-2014 18:22
1

Go Ahead Eagles is er vooralsnog niet in geslaagd om een nieuwe rechtsback aan de selectie toe te voegen. De club uit Deventer had Marnick Vermijl van Manchester United op het oog, maar hoorde al geruime tijd niets meer van de verdediger die aan de club bedenktijd had gevraagd, meldt FOX Sports.

Volgens de berichtgeving zou Vermijl na het afgelopen weekend uitsluitsel geven over zijn sportieve toekomst. Tot op heden werd er echter geen contact opgenomen met de beleidsbepalers van Go Ahead Eagles. Trainer/coach Foeke Booy gaat er daarom vanuit dat de verdediger niet kiest voor een verblijf in Deventer.

Vermijl kwam het vorige seizoen op huurbasis uit voor NEC. Hij maakte een dusdanig sterke indruk dat ook Ajax in verband werd gebracht met de contractspeler van Manchester United. Eerder deed Go Ahead Eagles al een poging om Doke Schmidt en Marinus Dijkhuizen vast te leggen. Respectievelijk sc Heerenveen en Roda JC weigerden echter medewerking te verlenen aan een transfer van de genoemde spelers.