Cambuur blij met aanwinst: 'Hij kan heel goed voetballen, dat zie je meteen'
Leeuwarders tevreden na eerste uitzege in jaren

Cambuur blij met aanwinst: 'Hij kan heel goed voetballen, dat zie je meteen'

29-08-2014 15:42
1

SC Cambuur is na drie duels nog ongeslagen in de Eredivisie. De Leeuwarders willen die status zaterdag vasthouden tegen ADO Den Haag.

Na de eerste uitoverwinning in veertien jaar – Cambuur won vorige week bij Heracles Almelo – was het gevoel bij de spelers en staf uitstekend. "We hebben vandaag weer fantastisch getraind en de sfeer is ook prima. Daar kan ik alleen maar heel tevreden over zijn", aldus trainer Henk de Jong op de clubsite.

Wedden

Meer odds

Donovan Slijngard staat sinds deze week op amateurbasis onder contract bij Cambuur, maar moet eerst wedstrijdfit worden. "Slijngard kan gewoon heel goed voetballen, dat zie je meteen. In mijn tijd bij FC Groningen heb ik nog met hem samengewerkt en het is ook nog eens een prima kerel", aldus De Jong.

"Dat er steeds meer jongens bij komen en fit worden is natuurlijk een goede zaak. Als zometeen ook Furdjel (Narsingh) en Donovan (Slijngard) weer helemaal wedstrijdfit zijn wordt de concurrentie alleen maar groter. Dan moeten we zelfs lastige keuzes gaan maken. Al is het eigenlijk maar heel simpel; de beste speelt bij ons altijd." De wedstrijd tegen ADO Den Haag begint zaterdag om 18.30 uur.