De Tien: mooiste 'WAGS' van de Italiaanse nationale ploeg
Heerlijk vertier voorafgaand aan de oefenduel tussen Italië en Nederland

De Tien: mooiste 'WAGS' van de Italiaanse nationale ploeg

04-09-2014 10:10
9

Guus Hiddink maakt donderdag tegen Italië zijn rentree als bondscoach van het Nederlands elftal. De vriendschappelijke ontmoeting brengt relatief weinig spanning met zich mee. Reden genoeg om het vertier omtrent deze wedstrijd breder te trekken. De equipe van oefenmeester Antonio Conte doet het stereotype van de Italiaanse casanova overduidelijk eer aan met hun beeldschone spelersvrouwen. Vandaag een overzicht van de dames waar de Italiaanse helden 's nachts bij in bed kruipen.

10. Carolina Bonistalli - (Giorgio Chielini)
Oranje oefende vijf jaar geleden ook tegen de Zuid-Europeanen. Destijds werd het duel overschaduwd door een charge van Giorgio Chielini op Robin van Persie. De spits van Manchester United hield hieraan een gescheurde enkelband over en stond vervolgens maandenlang aan de kant. Vanavond hoeft Van Persie echter niet te vrezen, Chielini kampt momenteel zelf met een kuitblessure. Wel mogen we ervan uitgaan dat hij goed verzorgd wordt door zijn mooie vrouw Carolina Bonistalli.

9. Roberta Sinopoli - (Claudio Marchisio)
Claudio Marchisio speelt al zijn gehele carrière voor Juventus. Na het zien van zijn vrouw Roberta Sinopoli raden we hem aan zijn vrouw net zo trouw te zijn als zijn club.

8. Carolina Marcialis - (Antonio Cassano)
Antonio Cassano werd jarenlang beschouwd als groot talent, maar was tegelijkertijd één van de irritantste spelers van de Serie A. Enkele jaren later is de kleine rappe aanvaller van Parma volwassen geworden. Inmiddels zijn hij en Carolina Marcialis trotse ouders van hun eenjarig zoontje Lionel. 

7. Cristina de Pin - (Riccardo Montolivo)
Riccardo Montolivo heeft het eveneens goed voor elkaar. Na het dagelijks een balletje trappen voor AC Milan kan hij met een gerust hart naar huis, waar Cristina de Pin op hem zit te wachten. Voor haar goddelijke lichaam zal Montolivo zonder tegenstribbelingen op tijd thuis zijn voor het avondeten.

6. Fanny Neguesha - (Mario Balotelli)
Mario Balotelli mag dan deze keer niet zijn opgeroepen voor de Azzurri, zijn verloofde Fanny mag niet in dit lijstje ontbreken. De Belgian Beauty heeft er totaal geen moeite mee dat de roddelpers haar gretig volgt. Ze is bijna overal waar Mario speelt te zien. En daar heeft eigenlijk niemand een probleem mee.  

5. Sarah Felberbaum - (Daniele de Rossi)
Bij AS Roma is niet Daniele de Rossi, maar Francesco Totti de absolute ster. Gelukkig voor hem is hij voor Sarah Felberbaum wel de onbetwiste nummer één. En zeg nou zelf, wat zou jij belangrijker vinden?

4. Jessica Immobile - (Ciro Immobile)
Het is wel duidelijk waarom Ciro Immobile aanvaller is geworden. Om deze vrouw te veroveren heeft de voorhoedespeler van Borussia Dortumund vast en zeker ook offensief gedrag moeten vertonen. Een beeldschone dame!

3. Ester Giordano - (Stephan El Shaarawy)
Pas 21 jaar jong en al zo’n verschrikkelijk mooie vriendin aan de haak geslagen. Stephan El Shaarawy kan er maar al te goed over meepraten. Zou dit hem ook gelukt zijn als hij bij zijn eerste lokale amateurclubje was blijven hangen?

2. Valentina Del Vecchio - (Ignazio Abate)
Het lukte Ignazio Abate net niet om zijn plek veilig te stellen in de Italiaanse selectie voor het WK 2014. De rechtsback van AC Milan heeft zich afgelopen zomer vast prima vermaakt met zijn oogstrelend mooie vriendin. De twee hebben hun leven de afgelopen jaren verrijkt met de komst van hun twee kinderen Matthew en Andrea.

1. Alena Seredova - (Gianluigi Buffon)
Als Gianluigi Buffon niet bekend zou zijn als één van de beste doelmannen ter wereld, dan was het wel door zijn prachtvrouw Alena Seredová. De steevaste keeper van Juventus en het Tsjechisch supermodel zijn sinds juni 2011 getrouwd en hebben twee kinderen genaamd Louis Thomas en David Lee. Lof alom voor Buffon, die elke week opnieuw geconcentreerd aan de wedstrijd begint terwijl hij zo'n betoverend mooie vrouw thuis heeft zitten.