Balotelli is een geweldige speler, ondanks een paar gebreken
Giaccherini neemt het op voor enfant terrible

"Balotelli is een geweldige speler, ondanks een paar gebreken"

07-09-2014 19:22
1

Emanuele Giaccherini heeft een lans gebroken voor Mario Balotelli, die door de Italiaanse bondscoach Antonio Conte buiten de selectie werd gelaten voor de oefenwedstrijd tegen Nederland. Volgens de middenvelder heeft de spits voldoende kwaliteiten in huis om zich terug te knokken.

Balotelli, die sinds vorige maand voor Liverpool uitkomt, maakte geen deel uit van de 27-koppige selectie die donderdag met 2-0 won van Oranje.  De voormalige spits van onder meer Manchester City en AC Milan mist door een schorsing ook de EK-kwalificatiewedstrijd van dinsdag tegen Noorwegen. Hoewel Balotelli het de laatste seizoenen niet makkelijk heeft, neemt Giaccherini het op voor het enfant terrible.

"De beslissing is uiteindelijk aan de coach, maar Mario is een geweldige speler die in de toekomst zeker nog in actie kan komen voor de nationale ploeg", laat de Sunderland-middenvelder weten aan Italiaanse media. "Ook al heeft hij een paar gebreken. Maar het is nooit gezegd dat hij er de volgende keren niet bij zal zijn."