Pijnlijk derbyverlies voor NAC: Zeer teleurstellend, dit mag en kan niet
"Als je ziet dat je niet gaat winnen, moet je zorgen dat je geen goal meer weggeeft"

Pijnlijk derbyverlies voor NAC: "Zeer teleurstellend, dit mag en kan niet"

20-09-2014 10:01
2

NAC Breda leed vrijdagavond een zeer pijnlijke nederlaag tegen aartsrivaal Willem II, dat in de blessuretijd de drie punten pakte. Trainer Nebojsa Gudelj baalde na afloop flink van het resultaat in de Brabantse derby (2-1).

Een horrorscenario was het voor NAC. "Het was een wedstrijd met strijd en passie", zei Gudelj na afloop tegen FOX Sports. "Maar we hebben verloren en dat is pijnlijk. Die goal valt in de laatste minuut, zeer teleurstellend. Dat mag normaal gesproken niet gebeuren."

"We waren over de hele wedstrijd gezien niet minder, zeker in de tweede helft niet", vervolgde de trainer, die in de laatste fase voelde dat er er nog wel iets vervelends kon gebeuren. "Op zo'n moment moeten we niet achteruit lopen en veel scherper zijn."

"Die man (Robert Braber, red.) staat helemaal vrij in de zestien, dat mag en kan niet. Als je ziet dat je niet gaat winnen, moet je zorgen dat je geen goal meer weggeeft. Op zo'n moment moet je tot het laatste moment doorzetten, maar dan zie je toch dat we iets minder scherp worden", baalde Gudelj.