Go Ahead stunt in Utrecht: Ik denk dat wij wel recht hebben op een feestje
Ploeg uit Deventer sleept in slotfase drie punten uit het vuur

Go Ahead stunt in Utrecht: "Ik denk dat wij wel recht hebben op een feestje"

05-10-2014 09:57
1

Bart Vriends verliet zaterdagavond met een lach op zijn gezicht het speelveld in Utrecht na de verrassende zege tegen de plaatselijke FC (2-3). De verdediger van Go Ahead Eagles maakte jarenlang deel uit van de jeugdopleiding van de club uit de Domstad waardoor de overwinning voor hem nog belangrijker was.

"Hier heb ik tien jaar voor gewerkt in de opleiding. Vorig seizoen was ik geschorst, nu keer ik voor het eerst terug op dit veld. Het is prachtig verlopen. Dat ik uitgerekend hier een doelpunt maak is extra leuk. Ik denk dat wij wel recht hebben op een feestje", aldus Vriends tegenover de camera van FOX Sports.

Go Ahead Eagles keek na 51 minuten spelen in Stadion Galgewaard tegen een achterstand aan van twee doelpunten door treffers van Gyrano Kerk en Ruud Boymans. De uitspelende formatie kwam vervolgens terug in de wedstrijd door Deniz Türüc en Bart Vriends. In de blessuretijd bepaalde Jeffrey Rijsdijk de eindstand op 2-3 voor de bezoekers.