'Internazionale deinsde terug na horen vraagprijs Liverpool voor bankzitter'
"We waren gevleid door de interesse van Inter"

'Internazionale deinsde terug na horen vraagprijs Liverpool voor bankzitter'

15-10-2014 20:59
1

Liverpool heeft tijdens de afgelopen transferzomer de kans laten liggen om geld te verdienen aan Fabio Borini. Daarmee is de Italiaanse aanvaller een overgang naar Internazionale door de neus geboord.

Inter-directeur Piero Ausilio schrok van de vraagprijs van de Engelsen. "We waren gevleid door de interesse van Inter", vertelt zaakwaarnemer Marco de Marchi tegenover Tuttomercatoweb. "Uiteraard was ik op de hoogte van de belangstelling voor Borini, maar ik ben blij dat Ausilio het nu naar buiten brengt."

"Ook andere clubs hadden interesse in de aanvaller. Liverpool wilde hem echter niet laten gaan en daarom probeert Borini nu een plek te veroveren bij Liverpool. In mijn ogen is hij een grote speler", gaat de belangenbehartiger verder. "Hij heeft twee jaar geleden AS Roma verlaten voor een interessant project bij een grote club uit Engeland."

Het afgelopen seizoen deed Borini wedstrijdritme op als huurling bij Sunderland. "Dat was een stap terug voor hem, maar hij was vastberaden om weer veel aan spelen toe te komen. Hopelijk is er voor hem dit seizoen een plek bij Liverpool."