Assistkoning Tadic behoudt kroon bij The Saints: Het lijkt alsof ik droom
Serviër past zich moeiteloos aan in Premier League

Assistkoning Tadic behoudt kroon bij The Saints: "Het lijkt alsof ik droom"

20-10-2014 15:25
1

Voor vele voetballers is de overstap van de Nederlandse Eredivisie naar de Engelse Premier League te groot, maar dat lijkt zeker niet voor Dusan Tadic te gelden. De Servische aanvaller past zich moeiteloos aan en is nu al een van de uitblinkers van het excellerende Southampton van Ronald Koeman.

Tadic kwam deze zomer over van FC Twente en lijkt zich al vanaf dag één thuis te voelen bij zijn nieuwe werkgever. Afgelopen weekend verzorgde Tadic liefst vier assists tijdens de met 8-0 gewonnen competitiewedstrijd van Southampton tegen Sunderland. "Het lijkt alsof ik droom", vertelt de Serviër in gesprek met Sky Sports. "Southampton is de mooiste stad van Engeland en alles is hier geweldig."

"We hebben fantastische supporters die 24 uur per dag met de club bezig zijn. Het is erg speciaal om voor Southampton te mogen spelen. Of we onze vorm door kunnen zetten? Ik hoop het. Stiekem hoopt iedereen van ons op een plaats in de Champions League, maar we weten allemaal dat zoiets extreem moeilijk gaat worden. Er is nog een lange weg te gaan tot het einde van het seizoen", besluit Tadic.