Onpasseerbare Neuer vreest voor Romeinen: Dat wordt niet makkelijk

Onpasseerbare Neuer vreest voor Romeinen: "Dat wordt niet makkelijk"

Gepubliceerd: maandag 20 oktober 2014 om 16:47ma 20-10-2014 om 16:47

Hoewel Bayern München veel zelfvertrouwen putte uit het competitieduel met Werder Bremen (6-0) waarschuwt Manuel Neuer zijn ploeg voor de komende Champions League-wedstrijd bij AS Roma. De sluitpost is op de hoogte van de kwaliteiten van de Romeinse opponent.

Neuer, die afgelopen zomer het WK won met Duitsland en in de Bundesliga al 748 minuten zonder tegentreffer is, gaat dinsdag met Bayern op bezoek in Stadio Olimpico. Daar treft hij een AS Roma dat net als Bayern in blakende vorm verkeert. "Onze generale voor Roma was een groot succes. We hebben goed gespeeld en makkelijk gewonnen. Maar bij Roma wordt het niet zo makkelijk om drie punten te halen", aldus de doelman op de website van Bayern.

Bayern begint het duel in Rome als koploper van Groep E. De Duitsers versloegen Manchester City en CSKA Moskou met 1-0. Roma staat momenteel op de tweede plaats en heeft twee punten minder dan de Duitse grootmacht. De ploeg van coach Rudi Garcia begon het miljoenenbal met een 5-1 zege op CSKA Moskou en speelde daarna gelijk bij Manchester City (1-1).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws