Chelsea mag komen van Blind: 'Misschien was dit onze beste wedstrijd'

Chelsea mag komen van Blind: 'Misschien was dit onze beste wedstrijd'

Met zijn eerste doelpunt voor Manchester United, hielp Daley Blind zijn nieuwe club op de valreep aan een punt tegen West Bromwich Albion. De Nederlandse international denkt dat het spel goed was en haalt dus vertrouwen uit de remise voor de topwedstrijd tegen Chelsea.

Zondagmiddag komt koploper Chelsea naar Old Trafford. De ploeg van José Mourinho verloor in de eerste acht duels nog maar twee punten. Hoewel Blind teleurgesteld was over het gelijkspel tegen WBA, haalde hij er toch positieve dingen uit om mee te nemen naar de volgende wedstrijd. "We speelden een goede pot en creëerden veel kansen, maar we gaven er twee weg en dat was jammer. We moeten daarin scherper zijn voor de volgende duels."

Want na het treffen met Chelsea wachten nog meer topontmoetingen. Eerst is er een uitbeurt tegen kampioen Manchester City en in november - na de interlandbreak - wacht ook een bezoek aan Arsenal. Blind blijft vol vertrouwen. "We waren veel in balbezit en creëerden ook heel veel. Je kunt daarom misschien zeggen dat dit onze beste wedstrijd was", reageert de voormalig Ajacied op de officiële website.

"Ik denk dat we met vertrouwen de komende wedstrijden in kunnen gaan, omdat we een goede wedstrijd speelden vandaag", vervolgt Blind over de pot van maandagavond. "We gaan erin met veel geloof in elkaar." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s