Vertrouwen begint terug te komen bij Cavani: Bijdrage leveren aan doelstelling
"Het was goed dat Cavani dat doelpunt maakte"

Vertrouwen begint terug te komen bij Cavani: "Bijdrage leveren aan doelstelling"

22-10-2014 13:11

Laurent Blanc, trainer van Paris Saint-Germain, was dinsdagavond zeer tevreden over het spel van Edinson Cavani. De Uruguayaanse aanvaller tekende in het Champions League-duel met APOEL Nicosia (0-1) voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

"Het was goed dat Cavani dat doelpunt maakte", zo citeert Voetbal International de Franse hoofdcoach. "De laatste tijd had hij wat minder vertrouwen in zichzelf, dus daarom is het extra mooi dat juist hij het winnende doelpunt verzorgt. Al moet ik ook direct stellen dat het hele team de felicitaties verdient."

"Voor een aanvaller is het maken van een doelpunt het belangrijkste wat is er", reageert Cavani in de Franse media. "Ik werk hard om in topvorm te raken, zodat ik met mijn doelpunten belangrijk kan zijn voor het team. Zo kan ik een bijdrage leveren aan het behalen van de voor ons belangrijkste doelstelling: kwalificeren voor de knock-outfase."

PSG gaat door de late overwinning op Cyprus met zeven punten aan kop in de groepsfase. FC Barcelona volgt op één punt van de Parijzenaren. Ajax staat al op een achterstand van vijf punten en heeft een punt meer dan nummer laatst APOEL.