Wereldkampioen aast op nieuwe werkgever: 'Niet het type om op de bank te zitten'

Wereldkampioen aast op nieuwe werkgever: 'Niet het type om op de bank te zitten'

Gepubliceerd: woensdag 22 oktober 2014 om 18:08wo 22-10-2014 om 18:08

Lukas Podolski is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden als contractspeler van Arsenal. De Duitse aanvaller kwam dit seizoen slechts tot 37 minuten in de Premier League en aast daarom op een vertrek in de winterstop.

"Ik heb bij Arsenal een contract tot 2016. Ik voel me hier goed in Londen en kan goed opschieten met de fans hier. Ondanks dat zal ik proberen snel een gesprek te regelen met de manager om te zien wat het beste is voor mij en voor de club", aldus de Duitser tegenover Bild.

Indien er niets aan zijn situatie zal veranderen lijkt een vertrek aanstaande. Podolski is echter afhankelijk van de medewerking van zijn huidige Engelse werkgever. "Ik wil voetballen en ben niet het type om op de bank te blijven zitten tot mijn contract afgelopen is."

De wereldkampioen van 2014 moet vrezen dat zijn positie nog meer onder druk zal komen indien Theo Walcott weer in staat is om wedstrijden te spelen. In totaal kwam Podolski tot 74 wedstrijden in dienst van Arsenal waarin hij 28 keer het net van de tegenstander wist te vinden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws