Oud-Ajax-spits vindt PSV-opdracht 'deels gelukt': Al met al een opsteker
"We hebben bewezen dat we kunnen meedoen in Europees verband"

Oud-Ajax-spits vindt PSV-opdracht 'deels gelukt': "Al met al een opsteker"

24-10-2014 10:32

Voor PSV was het gelijkspel tegen Panathinaikos een domper, maar voor de Grieken een opsteker. De bezoekende ploeg maakte vlak voor tijd de 1-1 en dat betekende het eerste punt in de groepsfase van de Europa League.

"Voor ons was dit een heel belangrijk duel", citeert Voetbal International trainer Yannis Anastasiou. "We hadden de kans om een goed resultaat te halen tegen een goed team. Dat is deels gelukt. We hebben bewezen dat we kunnen meedoen in Europees verband."

Memphis Depay keerde terug in de basis na een blessure en maakte de Eindhovense treffer, in de slotfase teniet gedaan door Nikos Karelis. "We hebben in de tweede helft goed gespeeld, mijn ploeg verdient daarvoor de complimenten. Misschien hadden we nog kunnen winnen, maar daarvoor viel de gelijkmaker te laat. Al met al is deze uitslag voor ons een opsteker", aldus de voormalig spits van Roda JC en Ajax. 

Panathinaikos heeft zoals gezegd pas één punt na drie wedstrijden en staat daarmee laatste. Gelopen is de koers echter nog niet, want PSV heeft vier punten en Estoril drie. Dinamo Moskou staat ruim bovenaan met het volle pond van negen punten.