Mourinho niet gelukkig met Chelsea-programma: We hebben een probleem

Mourinho niet gelukkig met Chelsea-programma: "We hebben een probleem"

Gepubliceerd: maandag 27 oktober 2014 om 23:41ma 27-10-2014 om 23:41

Door de blessures van Loïc Remy en Diego Costa lijkt André Schürrle een basisplaats tegemoet te gaan bij Chelsea. Manager José Mourinho vreest in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Shrewsbury te worden geconfronteerd met een probleem.

Chelsea speelde zondag nog tegen Manchester United (1-1) en moet dinsdag in de League Cup opnieuw aan de bak. "Het is maar één dag. We zijn naar Londen vertrokken en moeten nu weer naar Shrewsbury. We hebben een probleem, want we missen veel spelers", somberde Mourinho. "Dat maakt het nog lastiger, maar het moet. Deze wedstrijd is lastig omdat het voor de tegenstander een grote dag is. Maar dat is de voetballerij."

"Iedere wedstrijd is belangrijk en Shrewsbury is geen vriendschappelijke opponent. We moeten deze wedstrijd respectvol benaderen en op de best denkbare wijze voor de overwinning strijden. Zij hebben een goed team en wij kunnen daar geen matig team tegenover stellen. Dan verliezen we, terwijl zij altijd op onze kracht kunnen wijzen."

Mourinho verklaarde dat André Schürrle een basisplaats tegemoet kan zien door de afwezigheid van Remy en Costa. Laatstgenoemde is niet inzetbaar in de bekerwedstrijd, maar hoopt de volgende competitiewedstrijd wel weer te halen. De Nederlander Nathan Aké zal dinsdag ook speeltijd krijgen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws