Mourinho verbijt zich op Chelsea-bank: Ik vreesde al voor een verlenging

Mourinho verbijt zich op Chelsea-bank: "Ik vreesde al voor een verlenging"

Gepubliceerd: woensdag 29 oktober 2014 om 00:06wo 29-10-2014 om 00:06

Chelsea is in de League Cup-wedstrijd bij Shrewsbury ontsnapt aan een verlenging en daarmee potentiële uitschakeling. Een eigen doelpunt van Jermaine Grandison bezorgde de formatie van manager José Mourinho een benauwde 1-2 overwinning.

Chelsea verspeelde een kwartier voor het eindsignaal de dankzij Didier Drogba opgedane voorsprong. Het eigen doelpunt van Grandison bracht de Londense grootmacht opnieuw aan de leiding en ditmaal met succes. "Ik ga mijn gevoelens niet anders voorleggen. Het was te verwachten dat het een zware wedstrijd zou gaan worden", vertelde de Portugees aan Sky Sports.

"Vanaf minuut één tot aan de laatste minuut zou dit een moeilijke wedstrijd worden. Ik had Eden Hazard nog om te wisselen, maar ik vreesde al voor een verlenging. Daarom wilde ik wachten", aldus Mourinho. "Ik ben content met mijn spelers. Ik had ook niets anders dan een lastige wedstrijd verwacht."

Mourinho deed een beroep op diverse nieuwe gezichten, waaronder Nathan Aké. "Ik wilde niet te veel aanpassingen doen uit respect voor onze club, onze fans, de fans van Shrewsbury en de League Cup. Maar het is niet goed voor de concurrentie wanneer je vreest voor een nederlaag."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws