Aanvoerder van PSV had wat recht te zetten: Blij dat dit gelukt is

Aanvoerder van PSV had wat recht te zetten: "Blij dat dit gelukt is"

Gepubliceerd: vrijdag 28 november 2014 om 18:21vr 28-11-2014 om 18:21

Met zijn gelijkmaker vrijdag in de tweede helft van de Europese wedstrijd tegen Estoril (3-3) was Georginio Wijnaldum de gevierde man bij PSV. De aanvoerder had naar eigen zeggen ook wel wat recht te zetten na zijn fout een dag eerder in de regenachtige eerste helft, waardoor de thuisclub op voorsprong was gekomen.

"Ik liet toen mijn man weglopen, waardoor zij op 3-2 kwamen. Bij mij voelde het wel alsof ik iets moest goedmaken", zei Wijnaldum tegenover de camera van RTL7.

De gelijkmaker van Wijnaldum in de wedstrijd die vanwege het noodweer over twee dagen was uitgesmeerd, betekende Europese overwintering voor PSV. "We zijn nu al door, dat is toch veel lekkerder dan dat je moet wachten tot de laatste wedstrijd. We hadden vooraf afgesproken 45 minuten vol gas te geven, om goed te maken wat donderdag was gebeurd. Ik wilde zeker iets goedmaken na mijn fout, ik ben heel blij dat dit gelukt is."

PSV heeft zich met nog één poulewedstrijd te gaan geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League. De laatste wedstrijd tegen Dinamo Moskou gaat alleen nog maar om het binnenhalen van de winstpremie voor zowel de Eindhovenaren als ook voor de gasten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws