Cocu opgelucht: Ik heb dus wel kunnen aangeven wat anders moest

Cocu opgelucht: "Ik heb dus wel kunnen aangeven wat anders moest"

Gepubliceerd: vrijdag 28 november 2014 om 19:09vr 28-11-2014 om 19:09

Philip Cocu was vanzelfsprekend zeer tevreden met het punt dat zijn PSV wist te behalen in Portugal tegen Estoril (3-3). De Eindhovenaren slaagde er vrijdag in om in de nog te spelen tweede helft van het duel de gelijkmaker op het scorebord te plaatsen. De trainer bleef een vreemd gevoel houden over de wedstrijd die in twee dagen werd afgewerkt.

"We wisten dat we vandaag 45 minuten de tijd hadden om in elk geval een gelijkspel uit het vuur te slepen. Doordat de wedstrijd donderdagavond gestaakt werd, hebben we de gelegenheid gehad om met de spelers beelden van de eerste helft te bekijken, zodat we konden zien wat er niet goed was gegaan", aldus Cocu op de website van Sport Promotion.

De trainer gaf direct toe dat de eerste helft op donderdag duidelijk beneden het gewenste niveau was. "Ja, ik schrok wel, zo slordig als we in de eerste helft speelden. Ik heb dus wel kunnen aangeven wat anders moest."

De voorbereiding op de tweede helft was vreemd te noemen volgens Cocu. "Een helft voetballen is natuurlijk raar, dus ging het er ons alleen maar om de achterstand weg te werken. Dat is gelukt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws