'Ik had pas vier minuten gespeeld, na die goal ben ik alles vergeten'
Invaller maakt gelijkmaker in slotfase

'Ik had pas vier minuten gespeeld, na die goal ben ik alles vergeten'

30-11-2014 08:21

Mawouna Kodjo Amevor was zaterdagavond in Arnhem de gevierde man aan de kant van Go Ahead Eagles. De verdediger kopte zijn ploeg in de slotfase naast het thuisspelende Vitesse (2-2), dit na een inschattingsfout van Arie-Jan Van der Heijden.

"Na die goal ben ik alles vergeten. Ik had pas vier minuten gespeeld, ik begon dit seizoen met een middenvoetsbreukje. Ik weet dat ik kan en ook hoor te spelen vind ik en dan is het soms moeilijk om op de bank te zitten, maar dit is een heel lekker gevoel", aldus Amevor tegenover de camera van FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Bij zijn invalbeurt kreeg de latere doelpuntmaker van trainer Foeke Booy mee dat hij vooral het duel moest opzoeken met Van der Heijden. "De trainer zei tegen mij dat ik Van der Heijden op moest zoeken want hij stond op scherp en de trainer vond hem verdedigend ook wat minder. Je ziet dat die bal eigenlijk heel hoog gaat. Ik probeer achter hem te kruipen, hij loopt eronder door en ik loop er tegen aan."

Vitesse leek met nog een kwartier te spelen op weg naar een overwinning, niets bleek echter minder waar. "In de eerste helft kregen we twee grote mogelijkheden die er eigenlijk in moesten. Vitesse nam het over en ze waren gewoon beter. Door een fout van hun valt de 2-1 en dan ga je stiekem hopen op een puntje."