Agent reageert sarcastisch op terugkeer naar United: Hij traint er al

Agent reageert sarcastisch op terugkeer naar United: "Hij traint er al"

Gepubliceerd: donderdag 11 december 2014 om 13:25do 11-12-2014 om 13:25

Het aantal Serie A-optredens van Nemanja Vidic bij Internazionale is op twee handen te tellen, maar de geruchten over een vertrek zijn er ook alweer. De Serviër zou teruggaan naar zijn vorige club Manchester United. Allemaal lariekoek en apekool, zegt zijn zaakwaarnemer.

Belangenbehartiger Silvano Martina was er snel bij om het rumoer over een terugkeer naar United de kop in te drukken. "Ja, hij traint al bij de Red Devils", reageerde hij sarcastisch in gesprek met calciomercato.com. "Het zijn allemaal maar verhalen. Vidic heeft een driejarig contract bij Inter en hij vertrekt niet uit Milaan."

"Het is bijna zinloos om commentaar te geven op deze verspreidde nonsens. Ik zie geen reden waarom die jongen zou worden aangeklampt door andere clubs", vervolgde Martina. Vidic krijgt in Italië wel kritiek en dat irriteert de agent. "Er is weinig respect voor de speler die ik vertegenwoordig. Niet door Inter, maar door de pers. Toen de Nerazzurri een paar slechte wedstrijden hadden, dacht de pers geen twee keer na en viel Vidic aan. Ze wezen naar hem als de enige schuldige."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws