Of ik met Kaká naar Orlando City vertrek? Die mogelijkheid is er

"Of ik met Kaká naar Orlando City vertrek? Die mogelijkheid is er"

12-12-2014 21:40
0

De toekomst van Robinho is vooralsnog onduidelijk. De voormalige aanvaller van onder meer Real Madrid en Manchester City heeft het naar eigen zeggen uitstekend naar zijn zin bij Santos, maar sluit een vertrek naar de Major League Soccer niet bij voorbaat uit.

Robinho speelt sinds afgelopen zomer op huurbasis voor Santos, dat hem tijdelijk overnam van AC Milan. De Braziliaanse aanvaller heeft geen spijt van zijn keuze voor zijn oude club, maar sluit niet uit dat hij nog een keer de overgang maakt naar Orlando City, dat naar verluidt interesse heeft. "Of ik samen met Kaká naar Orlando City ga? Dat is mogelijk, maar het kan ook dat ik hier bij Santos blijf", zegt hij in gesprek met Braziliaanse media.

"Ik zou hier graag willen blijven en kijk erg uit naar de presidentiële verkiezingen die hier binnenkort plaatsvinden", vervolgt Robinho. "Op dit moment is mijn toekomst onduidelijk, maar dit is wel mijn thuis. Ik ben hier opgegroeid en hoop dat ik hier kan blijven." De Braziliaan liet ook weten dat een terugkeer naar de Serie A momenteel niet aan de orde is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie